Fransk sommerbrunch hos Letz
Vi rundede forårssæsonen af med en ganske særlig brunch hos Daniel Letz på Østerbro. I anledning af Letz Shops 25-års jubilæum åbnede han helt ekstraordinært dørene for Danske Madpublicister.
Daniel Letz var den første, der modtog en Michelin-stjerne i Danmark (som køkkenchef på Kong Hans i 1983).
Vores egen eventminister, @eckmannstudiocopenhagen, var mildt sagt begejstret:
– Jeg er lidt starstruck! Har fulgt Letz siden 1980’erne og lavet hans ikoniske Hummer Tiger Lee nytår efter nytår – måske en af de første fusionsretter i Danmark. Vildt at sidde dér med en croissant i hånden og tale med manden selv.
I den smukke og indbydende vin- og delikatessebutik nød vi den skønneste brunch: Crémant i glasset, Orezza-mineralvand fra Korsika, luftige croissanter, pain au chocolat, charcuteri og Letz’ ikoniske koldrøgede laks med enebær og karry – og tre fantastiske franske oste.
Bedre måde at sige god sommer på er svær at forestille sig. Tak til Daniel og Philip Letz for varmt værtsskab – og til alle, der var med.
Camilla Bojsen-Møller, juli 2025






