Fransk sommerbrunch hos Letz

Daniel og Philip Letz – sørgede for varmt værtsskab. (Foto: Anette Eckmann).

Vi rundede forårssæsonen af med en ganske særlig brunch hos Daniel Letz på Østerbro. I anledning af Letz Shops 25-års jubilæum åbnede han helt ekstraordinært dørene for Danske Madpublicister.

Daniel Letz var den første, der modtog en Michelin-stjerne i Danmark (som køkkenchef på Kong Hans i 1983).
Vores egen eventminister, @eckmannstudiocopenhagen, var mildt sagt begejstret:
– Jeg er lidt starstruck! Har fulgt Letz siden 1980’erne og lavet hans ikoniske Hummer Tiger Lee nytår efter nytår – måske en af de første fusionsretter i Danmark. Vildt at sidde dér med en croissant i hånden og tale med manden selv.

I den smukke og indbydende vin- og delikatessebutik nød vi den skønneste brunch: Crémant i glasset, Orezza-mineralvand fra Korsika, luftige croissanter, pain au chocolat, charcuteri og Letz’ ikoniske koldrøgede laks med enebær og karry – og tre fantastiske franske oste.

Bedre måde at sige god sommer på er svær at forestille sig. Tak til Daniel og Philip Letz for varmt værtsskab – og til alle, der var med.
Camilla Bojsen-Møller, juli 2025

Screenshot
Herligt at indtage en lække brunch i en vin- og delikatessebutik. (Foto: Anette Eckmann).
Screenshot
DMP-medlemmerne var med til at fejre Letz Shops 25 års jubilæum. (Foto: Anette Eckmann).
Screenshot
Den skønne brunch, som DMP-medlemmerne fik serveret. (Foto: Anette Eckmann).
- Vildt at sidde dér med en croissant i hånden og tale med manden selv, lyder det fra Anette Eckmann, som også har taget billedet.
Tore Jørgensen Grundlægger Af Herslev Bryghus. Økologisk Gårdbryggeri.
Kakaobønner