21.-22. marts 2023

4.000 besøgte fagmessen Madværkstedet

4.132 besøgende lagde vejen forbi fagmessen Madværkstedet 21.-22. marts i Lokomotivværkstedet i København.

 

– Stemningen har været i top, Lokomotivværkstedet har oset af kulinariske lækkerier, det har vrimlet med engagerede besøgende, udstillerne har sikret indbydende stande på stribe, og vores ambitiøse række af events har været velbesøgt, siger direktør Niels Jensen fra MLDK Mærkevareleverandørerne.

MLDK og MCH, som også står bag Foodexpo i Herning.

 

Masser af aktiviteter

Dette års udgave af Madværkstedet var bygget op med en kombination af oplevelseszoner, arbejdende køkkener og andre indslag; bl.a. som noget nyt fagkonkurrencer som Årets Kok, Årets Tjener og Årets Elev.

 

Én af zonerne, som også var et hovedtema, var Grønt & Plantebaseret, hvor der var masser af bud på den grønne omstilling. Oplevelseszonerne omfattede eksempelvis også Kød & Fisk, Mejeri, Specialiteter, Non Food og Boblerne, som var en præsentation af iværksættere.

 

Undervejs var der 40 indslag som supplerede de 179 udstillere, der dækkede hele fødevarebranchen.

 

Niels Jensen konstaterer, at det var en rigtig beslutning at gøre det til en mere eventbaseret messe, ligesom han glæder sig over, at HORESTA bidrog med fagkonkurrencerne.

 

Erling Madsen, marts 2023

DMP-medlem Puk Holm fra Landbrug & Fødevarer i Showkøkkenet med kok og slagter Michael Museth. (Foto: Erling Madsen).
Madværkstedet I Lokomotivværkstedet: Fokus På Den Grønne Omstilling.
Grønt & Plantebaseret var hovedtemaet – og ét af de oplevelseszoner, Madværkstedet var delt ind i. (Foto: Erling Madsen).
Madværkstedet I Lokomotivværkstedet: Kasper Kirketerp Hansen.
Fagkonkurrencer var en nyhed i år - her er det Kasper Kirketerp Hansen, Aarhus. (Foto: Erling Madsen).