Eventkalender

Kokke med konkurrencegen, hang til danske råvarer og trang til at træde ud af komfortzonen kan med fordel befinde sig på Fyn søndag 9. juni klokken 10. Hér vil 6 kokke nemlig dyste i madlavning på bålgrill og uden brug af elektriske apparater – og det bliver muligt for publikum at følge med mens maden laves og der bliver også mulighed for smagsprøver. Det drejer sig om Schiøtz Prisen 2024 – opkaldt efter Theodor Schiøtz, som stiftede Albani Bryggerierne i Odense – og fynsk øl er én af de ingredienser, som skal indgå. Sidste år indgik bl.a. også vildt fra et fynsk gods – og ellers er det kokkenes fantasi, som skal i omdrejninger.
Så er DMP klar med endnu et tilbud til medlemmerne: Et SOS-arrangement (Spis Og Snak) hos Michael Museth i spisebutikken Butcheria på Amager torsdag 23. maj kl. 17.30-19.30. - Michael Museth/The Butcheria har inviteret os til at komme forbi og nyde godt af hans passion for slagterfaget og for charcuteri. Han vil vise os rundt, fortælle og forklare. Vi skal også høre om Nduja, den nye »kød«-smag på de trendy cafeer og pizzasteder. Nduja er en intenst krydret, smørbar svine-pølse-pasta fra Calabrien og vi skal smage på trenden, fortæller Anette Eckmann, som bestyrer DMP’s events.
DMP's generalforsamling 7. marts 2024: Suppler med en mocktail og 3 retters fine dining for 350 kroner - DMP's medlemstilskud er trukket fra!
550 udstillere i 10 haller, flere end 100 foredrag, debatter, workshop og fagkonkurrencer gør Foodexpo til marts til Nordens største fødevaremesse.
Der er enorm interesse for økologi. Dét oplever Økologisk Landsforening i disse dage, hvor der allerede er udsolgt til Økologisk Inspirationsdag mandag 6. november, hvor Skuespilhuset i København fyldes med inspiration og engagerede mennesker.