Eventkalender

DMP inviterer til »dåse-frokost« med Martin Grøndals og kok David de Silva: Med god smag og god samvittighed onsdag 9. april i København. Udgangspunktet er DMP-medlem Martin Grøndals nye kogebog »Dåsemad«; en bog baseret på fiskekonserves og med nye bæredygtige vinkler på dåsemad.
Madværkstedet samler den danske, gastronomiske branche - både for at vise nyheder, dyste og få inspiration.
Dining Week venter forude! Fredag-søndag 7.-16. februar inviterer 300 restauranter landet over på 10 dages restaurantfestival.Succesen er til at få øje på: Fra starten i København er der i år 75 byer med – og de tilbyder tilsammen 300 menuer.
Årets første SOS er i kalenderen: tirsdag 4. marts klokken 18-20.30 på den japansk-nordiske café Ikigai. Ikigai betyder »det, der giver livet mening«. Og er der noget mere meningsfyldt for en madpublicist end at mødes til hyggeligt samvær omkring et spændende smagfuldt måltid? Ikigai kredser om japanske specialiteter i et af Københavns smukkeste lokaler med glasloft. Vi er inviteret til at nyde en japansk middag omgivet af de gamle ikoniske vægmalerier, der giver så meget stemning til cafeen.
- Der er dømt ostefest og folkefest, når vi fejrer Ostens Dag med fællesspisning (grønne deleretter med ost i og et velkurateret ostebræt) den første fredag i marts, dvs. 7. marts. Vi runder aftenen af med en omgang ostequiz, og der er fede præmier, der vil glæde ethvert ostehjerte, fortæller DMP’s formand Camilla Bojsen-Møller.