Event-dagbogen

Kreative Prisen gik til kagen Scrat, der er inspireret af efteråret, og indeholdt smag af pærer, ingefær, chokolade og brunet smør. Formen vakte opsigt, da den var formet som et agern. Bag den står bagersvend Pernille Holm Andersen fra Kvickly i Kalundborg.
En forlystelsespark og økologi! Dét lyder ikke som en gangbar kombination. Men den er god nok – og Ole Roed fra Fårup Sommerland fik mandag 18. marts Årets Økopris fra Økologisk Landsforening.
Og hér er bogen et godt værktøj: Et miks af nyttig baggrundsviden, opskrifter og forslag til eksperimenter i køkkenet. Den er også et godt opslagsværk med inddelinger i kapitlerne smag, mundfølelse, fond og sauce, grønt, frugt, æg og mælk, ost, fisk, skaldyr og tang, kød, brød og bagværk, dessert samt drikkevarer. Desuden er der ordforklaringer. Foto og tegninger er også særdeles illustrative og i høj kvalitet. Bæredygtighed, maksimal udnyttelse af råvarerne og god råvarekvalitet er andre emner i bogen, som dermed følger tidsånden. Bogen er et supergodt, inspirerende og ajourført værktøj til alle, som arbejder med mad.
DMP's generalforsamling betød ny formand: Camilla Bojsen-Møller efterfulgte Povl Lønberg efter kampvalg mod Erling Madsen.
DMP besøgte Restaurant Herkomst med en fremragende køkken og flot vinudvalg.
DMP besøgte Restaurant Herkomst med en fremragende køkken og flot vinudvalg.
DMP besøgte Ismageriet i Kødbyen: 500 m2 retroindrettet butik med produktion og lager bagved. Kombination af kvalitetsråvarer, løbende produktion gennem dagen og et servicemindet personale er noget af grunden til succesen.
DMP besøgte Ismageriet i Kødbyen: 500 m2 retroindrettet butik med produktion og lager bagved. Kombination af kvalitetsråvarer, løbende produktion gennem dagen og et servicemindet personale er noget af grunden til succesen.
Danske Madpublicister fik atter åbent nogle døre, givet deltagerne masser af ny viden og sat fut i netværket på den kulinariske rundtur til Odsherred søndag 18. juni 2023.
Danske Madpublicister fik atter åbent nogle døre, givet deltagerne masser af ny viden og sat fut i netværket på den kulinariske rundtur til Odsherred søndag 18. juni 2023.
Schiøtz Prisen er en ny kokkekonkurrence, som første gang fandt sted under Det Fynske Dyrskue 2023 - vinder blev Bendix Sixhøj Laursen fra Restaurant Mark i København. Opgaven var at bruge mindre kendte og dermed billigere kødstykker i en søndagsmenu.