Event-dagbogen

Myten om de 75 grader punkteret – sikkert at tilberede ned til 53 grader. Masterclass på Hotel Munkebjerg satte fokus på sund mad, bæredygtighed, mindre portioner og gris - og så gav køkkenchef Bjarke Jeppesen et bud på en frokost.
De bløde og de skallede dyr: En kulinarisk aften med det bedste fra de danske farvande i form af muslinger, blæksprutter og østers.
4.000 besøgte fagmessen Madværkstedet i København.
Danskernes vin- og spiritusvaner ændrer sig – og det får også indflydelse på måltidet. Det er den korte konklusion efter vin- og spiritusbranchen, VSOD, inviterede til første udgave af Branchens Dag.
Grethe Andersen - tidligere formand for DMP - blev på generalforsamlingen udnævnt til æresmedlem.
Madens Folkemøde på Engestofte Gods på Lolland fredag-lørdag 3.-4. juni 2022 var igen et velbesøgt sted for alle med interesse for mad.
At åbne døre, så medlemmerne får adgang til viden, der ikke uden videre kan googles, bl.a. fordi vi møder mennesker ude i virkeligheden, er er vigtigt omdrejningspunkt for Danske Madpublicister. Og det var for mange af deltagerne en ny verden, der åbnede sig tirsdag 24. maj 2022 på øverste etage i Illum, hvor Muji Tea house er placeret.
Omkring 1/3 af Danske Madpublicisters 75 medlemmer mødte op, da årets julefrokost fandt sted på det nyrestaurerede Design Museum Danmark i København
Ord, der er oppe i tiden, har det med at blive til tomme floskler og vatord. Derfor var det en sand fornøjelse mandag 3. oktober 2022 at opleve økologi og bæredygtighed i praksis – endda præsenteret af engagerede mennesker med fokus på håndværk!
Falster: En ny, spændende gastronomisk destination Kærligheden til hjemøen har fået Kim Rahbek Hansen til at gøre en indsats for at få Falster på det gastronomiske danmarkskort under navnet Falsters Kyst.
Danske Madpublicister indtog med altid sprudlende Anette Eckmann i spidsen Formland i Messecenter Herning torsdag-søndag 18.-21. august 2022.