Event-dagbogen
DMP besøgte Restaurant Herkomst med en fremragende køkken og flot vinudvalg.
DMP besøgte Ismageriet i Kødbyen: 500 m2 retroindrettet butik med produktion og lager bagved. Kombination af kvalitetsråvarer, løbende produktion gennem dagen og et servicemindet personale er noget af grunden til succesen.
DMP besøgte Ismageriet i Kødbyen: 500 m2 retroindrettet butik med produktion og lager bagved. Kombination af kvalitetsråvarer, løbende produktion gennem dagen og et servicemindet personale er noget af grunden til succesen.
Danske Madpublicister fik atter åbent nogle døre, givet deltagerne masser af ny viden og sat fut i netværket på den kulinariske rundtur til Odsherred søndag 18. juni 2023.
Danske Madpublicister fik atter åbent nogle døre, givet deltagerne masser af ny viden og sat fut i netværket på den kulinariske rundtur til Odsherred søndag 18. juni 2023.
Schiøtz Prisen er en ny kokkekonkurrence, som første gang fandt sted under Det Fynske Dyrskue 2023 - vinder blev Bendix Sixhøj Laursen fra Restaurant Mark i København. Opgaven var at bruge mindre kendte og dermed billigere kødstykker i en søndagsmenu.
Myten om de 75 grader punkteret – sikkert at tilberede ned til 53 grader. Masterclass på Hotel Munkebjerg satte fokus på sund mad, bæredygtighed, mindre portioner og gris - og så gav køkkenchef Bjarke Jeppesen et bud på en frokost.
De bløde og de skallede dyr: En kulinarisk aften med det bedste fra de danske farvande i form af muslinger, blæksprutter og østers.
4.000 besøgte fagmessen Madværkstedet i København.