Event-dagbogen

Det er egentlig meget nemt, for der er 3 ingredienser: Historie, håndværk og råvarer. Det fremgik, da Danske Madpublicister havde 15 medlemmer og gæster på besøg hos Hansens Is i Jægerspris torsdag 12. juni.
Danske mejeriprodukter har ganske mange bud på høj kvalitet og innovation. Det viser Gourmetprisen 2025, som Mejeriforeningen står bag – og i al beskedenhed kalder »dansk mejeribrugs svar på Oscar-uddelingen«. 71 produkter dystede i 5 kategorier.
Kok Rasmus Bredahl ruskede i smagsløgene , da han holdt sansebar med smagsprøver på Torvet i Nykøbing F.
Danske Madpublicister var inviteret af Landbrug og Fødevarer til en inspirerende og informativ dag mandag 12. maj. Vi var i godt selskab, for på gæstelisten var også diverse aktører fra foodservicebranchen. Og der kommer de bedste og mest inspirerende samtaler ud af at mikse folk, der laver mad, med folk, der skriver om mad.
Det var en veloplagt, engageret og idérig Jakob Mielcke, som tog imod DMP’s medlemmer onsdag 7. maj i restaurant Mielcke & Hurtigkarl. Og han blev den første i stolen i DMP’s nye SOS Ekstra, hvor Spis-Og-Snak som et ekstra element får en samtale mellem Erling Madsen og en køkkenchef. Jakob Mielcke synes det er naturligt at medvirke: - Dét jeg har lavet, har jo også været båret madpublicister; det er er en vigtig del af at beskrive det vi laver, siger han.
Kombinationen af stande, konkurrencer, arbejdende køkkener og masser af muligheder for at møde nye og gamle bekendtskaber er blevet en fin opskrift for Madværkstedet i København 11.-12. marts.
Kombinationen af stande, konkurrencer, arbejdende køkkener og masser af muligheder for at møde nye og gamle bekendtskaber er blevet en fin opskrift for Madværkstedet i København 11.-12. marts.
Han du læse referatet fra DMP's generalforsamling 25. februar 2025.
DMP besøgte Odense Marcipans fabrik og lavede selv konfekt bagefter hos Skovdal Nordic, hvor der blev undervist i fotostyling.
Det er blevet tid til at mødes til årets ikoniske julefrokost: Torsdag 7. november kl. 17-20. Lige der hvor Frederiksborgvej krydser Bispevej inviterer DMP til julefrokost hos Rødder, som er beliggende over for Bisiddervej i en lys kælder under den gamle pladefabrik.
Vanilje i det salte køkken! Jamen altså - det er bare forrygende. Birgitte Kampmann og Mette Ravn viste vejen på DMP-masterclass.