18. august 2022

Formland: DMP med egen stand

Bestyrelsesmedlem i DMP, Anette Eckmann, er kvinden bag Event-Zone-konceptet, og hun gav en trendtalk med titlen »Future Food Trends«. (Foto: Erling Madsen).
Daniel McBurnie fra Restaurant Lyst i Vejle, der kan bryste sig af én Michelin-stjerne, fortalte om, hvad det kræver at arbejde på netop et sted som Lyst - og lavede masterclass i snack. (Foto: Erling Madsen).

Danske Madpublicister indtog med altid sprudlende Anette Eckmann i spidsen Formland i Messecenter Herning torsdag-søndag 18.-21. august 2022.

Formland havde valgt at øge fokus på den kulinariske verden med den nye Event-Zone på 250 m2, hvor DMP havde et område.

Og det blev et særdeles levende område med vekslen mellem præsentationer og masterclass.

Povl Lønberg fortalte om øster og køkkenchef Jonas Harboe Frederiksen fra Restaurant Blomst underviste i åbning af østers, som han havde lavet forskellige dressinger til.

Den tostjernede Michelin-kok Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær på Gentofte Hotel holdt en masterclass om sit eventyr hidtil og om rejsen mod den tredje Michelin-stjerne. Og køkkenchef Daniel McBurnie fra Restaurant Lyst i Vejle, der kan bryste sig af én Michelin-stjerne, fortalte om, hvad det kræver at arbejde på netop et sted som Lyst – og lavede masterclass i snack.

Camilla Bojsen-Møller fra DMP tog fat i ostepræsentationer under titlen: »Cheese styling, pimp dit ostebræt«, og

»Lær at skære grøntsager til perfektion« hed indlægget fra Casper Sundin, Head of Innovation hos Ingwersen.

Bestyrelsesmedlem i DMP, Anette Eckmann, er kvinden bag Event-Zone-konceptet, og hun gav en trendtalk med titlen »Future Food Trends«.

Fra bestyrelsen var der også indlæg fra Birgitte Kampmann, Jane Bagger og Mikkel Wejdemann, som øste af deres viden i nyskabelsen TrandTalks med korte, inspirerende indlæg.

Borddækning og en franskinspireret café indgik også i Event-Zone.

Og så handlede det naturligvis også om, at udstillerne på Formland skulle få øjnene op for, hvor mange ting, de kan bruge medlemmerne af DMP til.

Kok Jonas Harboe Frederiksen stod for en masterclass i østers, hvor deltagerne fik åbnet i alt 500 østers – og de smagte dem med forskellige dressinger, han havde lavet.
(Foto: Erling Madsen).
Agurk
Så enkelt kan det gøres – og fyldt med velsmag! Daniel McBurnies bud på en snack.
(Foto: Erling Madsen).