29.-31 maj: Gourmet get away på Ærø – alt er vand ved siden af Ærø!
NB: Turen blev lynhurtigt udsolgt og der er venteliste.
DMP arrangerer en kulinarisk tur til Ærø i forbindelse med Kristi Himmelfart:
Torsdag 29. maj: Check in på Gravendal B&B senest imellem klokken 11.-11.30.
Derpå frokost klokken 12 og fuldt dagsprogram.
Fredag 30. maj: Heldagsprogram.
Lørdag 31. maj: Morgenbord og check ud efter eget ønske.
Hvis alle vil have enkeltværelse, så bliver vi kun 10. Hvis 4 vil have en ekstra på værelset, så bliver vi 14.
Der er allerede booket bord på Restaurant Kraut & Koala og der er kun 14 pladser på den meget eftertragtede microrestaurant.
Vi skal bo på hos Mette Meldgaard på Gravendal B&B, Gravendal , 5970 Ærøskøbing.
Oplev Ærøs mange smagsgivere
Der er rigtig mange forskellige ting, vi skal nå at opleve og smage på Ærø inden færgen igen sejler mod fastlandet.
Den lille ø i det sydfynske øhav byder ud over smukke naturoplevelser og roligt tempo på et stærkt, kulinarisk sammenhold. Det gør et besøg på øen til en spændende rejse rundt fra den ene Ærøproducent til den anden. De lokalt producerede råvarers smag, fra Ærø-brygget øl til hotdogs med lokalt producerede pølser og de entusiastiske producenters kærlighed til dem gør Ærø til en lille – men interessant – spiller på det kulinariske landkort.
Øboerne forstår at samarbejde
Den lille ø med omkring 7.000 fastboende er en af de større beboede øer i det sydfynske øhav, og her har øboerne i den grad forstået, hvordan de får hjulene til at køre rundt, nemlig ved at samarbejde.
Øen er præget af kreative entreprenører og ildsjæle, der enten som tilflyttere i sommerhalvåret eller fastboende hele året har fundet deres plads på den kulinariske hylde.
Derfor bugner øen af spændende madoplevelser, hvad enten det er pølser af frilands Dexterkvæg eller øl med valnøddesirup udvundet af valnøddetræerne, der har helt specielt gunstige forhold på Ærø.
Fælles for alle oplevelserne er, at det nære fællesskab er i centrum, og at ærøboerne med respekt for deres råvarer ikke er bange for at prøve nye ting af.
Dette får du
Ankomst med frokost på Gravendal.
2x overnatninger.
2 x morgenbord.
Sanketur med bålmad tilberedt på stranden.
7 virksomhedsbesøg med smagninger.
6-retters gourmetmiddag med vin/juicemenu på Kraut & Koala. Middag i Spise Salon på Gravendal, tilberedt af lokale råvarer. Inviterede gæster deltager.
På Kraut & Koala er der kun 14 pladser. De er forbeholdt DMP-medlemmer. Er der gæster ud over de 14, så spiser de i stedet på Gravendal.
Mulighed for selv at gå en lille tur rundt i Ærøskøbings gader. Der er loppemarked på hele øen i den periode hvor vi er på besøg. Tag traileren med!
Kørsel i egne biler – fyld bilerne op – og husk at bestille færgebillet snarest pga. ferietravlhed hér.
Hvis der er ledige pladser kan du tage en gæst med. Aftal pris og muligheder direkte med DMP’s eventminister Anette Eckmann på 20 66 32 49.
Du kan udvide bookingen på Gravendal, før og efter eventet mod ekstra betaling. Så skal du kontakte Mette Meldgaard på 20 86 85 20.
DMP giver et tilskud på 275 kroner per medlem, så din pris er 3.250 kroner. Transport i bil og færgebillet, som du selv skal booke, er ikke med i prisen.
Sidste tilmeldingsdato: Fredag 31. april hér.
Opdateret 11. marts 2025: Et punktum var faldet ud, så 2 middage var slået sammen til én.




