7.-16. februar: Dining Week i 75 byer landet over

Banner 1500x750 (1920 X 1080 Px) 6
Dining Week: 300 restauranter i 75 byer tilbyder tilsammen 300 menuer i de 10 dage, den gastronomiske festival finder sted. (Foto: LUPA/Dining Week).

Dining Week venter forude! Fredag-søndag 7.-16. februar inviterer 300 restauranter landet over på 10 dages restaurantfestival.
 
Succesen er til at få øje på: Fra starten i København er der i år 75 byer med – og de tilbyder tilsammen 300 menuer. Da årets billetter blev sat i forsalg, stod 11.000 spiselystne i kø.


»Med restauranter i mere end 40 byer på Fyn og i Jylland, er Dining Week repræsenteret i disse områder i højere grad end nogensinde før. Vi oplever overordnet set en stor interesse for festivalen, og med restauranter i mere end 35 byer på Sjælland, kan endnu flere gæster landet over opleve det gastronomiske univers.«, skriver Dining Week i en pressemeddelelse.
Og 2 øer er nye på listen: På Bornholm The Falcon Hotel i Allinge og på Fejø Dybvig.

Rød tråd: Sæson og gode råvarer

– Det er fantastisk at se, hvordan festivalen fortsætter med at vokse år for år. Vi er glade for, at endnu flere restauranter – både velkendte favoritter og nye talenter – vælger at være en del af Dining Week. Derfor er vi stolte over at kunne kalde os en landsdækkende, folkekær festival, siger Bjørn Beyer, der stiftede Dining Week i 2011.
 
Dining Week skriver, at det er Nordens største restaurantfestival. Den røde tråd i menuerne er, at det er sæsonbetonede menuer med fokus på de bedste råvarer.
 
Dining Week byder på 3 versioner:
3-retters menu 250 kroner + gebyr.
5 serveringer 350 kroner + gebyr.
Tastingmenu 525 kroner + gebyr.
Se listen over restauranter og køb billet hér.

Erling Madsen, januar 2025

Tore Jørgensen Grundlægger Af Herslev Bryghus. Økologisk Gårdbryggeri.
Kakaobønner