Åbent showroom for fotografer og stylister

Bungalow Bord
Hos Bungalow i København kan stylister og fotografer låne procelæn og tekstiler til fotoopgaver.

I den autentiske del af København finder du Bungalows helt nye showroom og kontor.

Det smukke showroom er åbent for forhandlere, fotografer og stylister efter aftale. Du er nemlig meget velkommen til at låne porcelæn og tekstiler m.v. til fotostyling.

Smagsprøve til julefrokosten
Ved slutningen af årets ikoniske julefrokost torsdag 9. november 2023 modtager du en gratis julehilsen i form af en smuk Block-printet totebag, en pakke servietter samt det spritnye AW23 katalog, sponseret af det danske designfirma Bungalow.

Kontakt Bungalow for at lave en aftale om et besøg i deres smukke nye showroom. Bungalow låner gerne rekvisitter ud til stylingopgaver, hvor Bungalow naturligvis skal nævnes ved udgivelsen.
 
Bungalow
Showroom
Ravnsborggade 8B, 2 sal
2200 København.
 
Bungalow Shop 
Du kan også besøge bungalows skønne butik der ligger i Ravnsborggade 17, 2200 KBH N.
 
Du er også altid velkommen til at kontakte butikken direkte 
eller på telefon 26 15 40 65. 
Åbent alle hverdage fra 11-17.30 og lørdage 11-15.
 
#bungalow.dk
@bungalow.dk
 
Startede med fascination af Indien
– Jeg tror på at skabe hjem med personlighed der holder i længden, siger ejer og designer Minna Hildebrandt.
Det hele startede i sommeren 2004. Minna Hildebrandt har altid været fascineret af Indiens skønhed og farver og fascineret af det traditionelle håndværk, som stadig lever.
 
– Jeg kan godt lide, at de produkter jeg præsenterer, har en historie og er skabt af rigtige mennesker snarere end blot maskiner. Min lidenskab for indiske mønstre af paisleys, blomster, kanter og gentagelse af motiver, og kunsten at bloktrykke var kærlighed ved første blik for mig. Mine samlinger af bloktrykte tekstiler er af den bedste kvalitet, der findes i Indien i dag. De er designet og produceret i samarbejde med de bedste håndværkere.

Kunsten at blokprinte
Kunsten med blokprint er tusinder af år gammel og har altid været en kilde til inspiration for tekstildesignere over hele verden.

Provencalske tryk er for eksempel direkte påvirket af indiske blokprint. Det er Bungalows mål at skabe moderne design ved at kombinere den indiske inspiration med moderne farver og æstetik.

Minna Hildebrandt håber, at firmaets produkter vil bringe farve og glæde i din egen bungalow!
 

Anette Eckmann, november 2023
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

- Min lidenskab for indiske mønstre af paisleys, blomster, kanter og gentagelse af motiver, og kunsten at bloktrykke var kærlighed ved første blik for mig. Mine samlinger af bloktrykte tekstiler er af den bedste kvalitet, der findes i Indien i dag. De er designet og produceret i samarbejde med de bedste håndværkere, fortæller Minna Hildebrandt.
Bungalow Dug
Tore Jørgensen Grundlægger Af Herslev Bryghus. Økologisk Gårdbryggeri.
Kakaobønner