Glædelig jul og godt nytår

DMP's formand Povl Lønberg håber at se rigtig mange medlemmer til generalforsamlingen 7. marts på Espehus Kro i Rødovre. (Foto: Jacob Lisbygd).

Kære medlemmer.
På bestyrelsens vegne vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. 

Det er med stolthed for bestyrelsen, at der gennem året løbende er kommet nye medlemmer til, som både kan inspirere og blive inspireret i en »familie«, hvor maden er omdrejningspunktet. 

Tak for den opbakning bestyrelsen har fået fra jer alle til vores arbejde med at skabe spændende aktiviteter for medlemmerne. Og det er en stor glæde at se, at tilslutningen til de enkelte arrangementer løbende stiger. Den ikoniske julefrokost, som Anette Eckmann så flot havde orkestreret, havde det største antal deltagere i nyere tid!

Foreningens hjemmeside udvikler sig stille og roligt til at være det sted, som man »klikker ind på«, når der skal søges ny viden og inspiration. Tak til alle, som løbende leverer CV og input til webmaster Erling Madsen. Fortsæt gerne med dette i 2024. 
   Samlet set er det et rigtig godt udgangspunkt for det kommende år, hvor vi igen skal mødes. I følge de undersøgelser, der løbende gennemføres, vægter det sociale sammenhold og muligheden for network højt blandt medlemmerne. 

På godt gensyn i 2024, hvor generalforsamlingen på Espehus Kro i Rødovre, torsdag 7. marts, er det første medlemsarrangement, hvor bestyrelsen håber at se rigtig mange medlemmer. Læs mere om den anmelderroste Espehus Kro, på deres hjemmeside.

De bedste hilsner på vegne af bestyrelsen og foreningens sekretær Janne Bagger.
Povl Lønberg 
Formand for bestyrelsen

- Min lidenskab for indiske mønstre af paisleys, blomster, kanter og gentagelse af motiver, og kunsten at bloktrykke var kærlighed ved første blik for mig. Mine samlinger af bloktrykte tekstiler er af den bedste kvalitet, der findes i Indien i dag. De er designet og produceret i samarbejde med de bedste håndværkere, fortæller Minna Hildebrandt.
Bungalow Dug
Tore Jørgensen Grundlægger Af Herslev Bryghus. Økologisk Gårdbryggeri.
Kakaobønner