Eventkalender
Food Organisation of Denmark står bag et nyt initiativ, som bygges op omkring 5 webinarer og magasinet OKSE: »Formålet er at give et fagligt og praktisk indblik i hele kæden fra mark til måltid og skabe mere klarhed og faglig tryghed for dem, der dagligt skal træffe vigtige beslutninger om maden til tusindvis af danskere.«
Masterclass med grisen i fokus på restaurant Alouette for DMP-medlemmer.
2 DMP-medlemmer er gået sammen om et kursus i bælgfrugter i Italien: Gitte Breum og Charlotte Tveen Hansen. »Målet med denne tur er at udforske hvordan vi kan lære at et Italiensk køkken at anvende bælg i vores madlavning i Danmark.«
Så er programmet for Madens Folkemøde næsten færdigt: Der inviteres til flere end 90 sceneindslag og events torsdag-lørdag 15.-17. maj med Torvet i Nykøbing F. som omdrejningspunkt. Og en stor håndfuld DMP-medlemmer kan du møde på scenerne.
DMP inviterer på besøg hos Hansens Is i Jægerspris: Der bliver bl.a. en introduktion til det familieejede ismageri: historien, produkter, nye smage, jagten på de bedste råvarer, økologi, klima og ansvar etc. Og der bliver mulighed for at smage is.
Du får en unik mulighed for at blive introduceret til de lokale fødevarer på Madens Folkemøde, som finder sted torsdag-lørdag 15.-17. maj i Nykøbing F: DMP-medlem Nethe Plenge inviterer til Food Talk fredag 16. maj klokken 9.30-10.30 i Kulturforsyningens Café.