3. november 2022
Økologi og bæredygtige i praksis
Ord, der er oppe i tiden, har det med at blive til tomme floskler og vatord. Derfor var det en sand fornøjelse mandag 3. oktober 2022 at opleve økologi og bæredygtighed i praksis – endda præsenteret af engagerede mennesker med fokus på håndværk!
Povl Lønberg, Anette Eckmann og Erling Madsen repræsenterede DMP, da Sol over Gudhjem og Landbrug & Fødevarer viste virkeligheden frem.
Vi kom forbi Jens Vestergaard Jensen på gården og restauranten Muld i Vipperød med bl.a. de sortbrogede grise og æbler. Vi mødte Jeppe Foldager og hans frokost på Dragsholm Slot, drak øl med Tore Jørgensen på Herslev Bryghus og spiste chokolade med hans nabo Mikkel Friis-Holm, som laver chokolade efter 100 år gamle principper.
Dejligt med de mange danske producenter som har fokus på ordentlighed, kvalitet og velsmag.
Og dejligt at komme ud i virkeligheden, som kan noget, man ikke kan google sig til …