Artikler
DMP sætter i 2025 tempoet yderligere i vejret. I Årsplanen kan du se nogle af de mange aktiviteter, du kan deltage i. Og vi arbejder på at få endnu flere med!
Lokale Fødevarer i Danmark samler hele fødevareværdikæden: producenter, forarbejdere, distributører, kokke, forhandlere og forbrugere. Alle med en fælles tro på vigtigheden af og potentialet i at styrke de lokale fødevarer.
Siden 2015 har Madkulturen lavet den årlige befolkningsanalyse af mad- og måltidsvaner; 2.156 har svaret på spørgsmålene. Årets tema 2024 er »måltiderne som daglig ramme« med særlig fokus på aftensmåltidet.
Der er masser af opdatering, ny viden og perspektiver, som sætter tankevirksomheden i gang.
Ikke mindst i en tid, hvor fødevarer, kvalitet, miljø, grøn omstilling og masser af dygtige danske madhåndværkere er i fokus.
Der er masser af opdatering, ny viden og perspektiver, som sætter tankevirksomheden i gang.
Ikke mindst i en tid, hvor fødevarer, kvalitet, miljø, grøn omstilling og masser af dygtige danske madhåndværkere er i fokus.
Der er masser af opdatering, ny viden og perspektiver, som sætter tankevirksomheden i gang.
Ikke mindst i en tid, hvor fødevarer, kvalitet, miljø, grøn omstilling og masser af dygtige danske madhåndværkere er i fokus.
Der er masser af opdatering, ny viden og perspektiver, som sætter tankevirksomheden i gang.
Ikke mindst i en tid, hvor fødevarer, kvalitet, miljø, grøn omstilling og masser af dygtige danske madhåndværkere er i fokus.
Der er masser af opdatering, ny viden og perspektiver, som sætter tankevirksomheden i gang.
Ikke mindst i en tid, hvor fødevarer, kvalitet, miljø, grøn omstilling og masser af dygtige danske madhåndværkere er i fokus.
»Der er fokus på metoder, erfaringer, tips, tricks, opskrifter og grøn velsmag, mens formålet er, at få flere økologiske planter på tallerkenerne. For parterne bag projektet handler det nemlig om at lytte til dem, der har knækket koden.«, lyder det i en pressemeddelelse fra Planteløftet, som er klar med 10 gratis webinarer fra offentlige køkkener.
DMP's medlemmer er altid værd at bruge, når medierne har brug for eksperter ude i mad.