Event-dagbogen
Kombinationen af stande, konkurrencer, arbejdende køkkener og masser af muligheder for at møde nye og gamle bekendtskaber er blevet en fin opskrift for Madværkstedet i København 11.-12. marts.
Han du læse referatet fra DMP's generalforsamling 25. februar 2025.
DMP besøgte Odense Marcipans fabrik og lavede selv konfekt bagefter hos Skovdal Nordic, hvor der blev undervist i fotostyling.
Det er blevet tid til at mødes til årets ikoniske julefrokost: Torsdag 7. november kl. 17-20. Lige der hvor Frederiksborgvej krydser Bispevej inviterer DMP til julefrokost hos Rødder, som er beliggende over for Bisiddervej i en lys kælder under den gamle pladefabrik.
Vanilje i det salte køkken! Jamen altså - det er bare forrygende. Birgitte Kampmann og Mette Ravn viste vejen på DMP-masterclass.
10.000 besøgte Madens Folkemøde på Lolland.
Charcuteri og pasta med fermenteret og røget svinepølse var på menuen, da DMP lavede et SOS-event hos Michael Muset og Butcheria.
Gastronomisk Loppetorv foran Restaurant Lumskebugten er en populær begivenhed, som i 2024 blev holdt for 8. gang.
Der er masser af trusler og muligheder i foodservice - Landbrug & Fødevarer tog fat i emnet på et seminar på Svinkløv Badehotel.
Kreative Prisen gik til kagen Scrat, der er inspireret af efteråret, og indeholdt smag af pærer, ingefær, chokolade og brunet smør. Formen vakte opsigt, da den var formet som et agern. Bag den står bagersvend Pernille Holm Andersen fra Kvickly i Kalundborg.