Event-dagbogen
Det var en veloplagt, engageret og idérig Jakob Mielcke, som tog imod DMP’s medlemmer onsdag 7. maj i restaurant Mielcke & Hurtigkarl.
Og han blev den første i stolen i DMP’s nye SOS Ekstra, hvor Spis-Og-Snak som et ekstra element får en samtale mellem Erling Madsen og en køkkenchef.
Jakob Mielcke synes det er naturligt at medvirke:
- Dét jeg har lavet, har jo også været båret madpublicister; det er er en vigtig del af at beskrive det vi laver, siger han.
Kombinationen af stande, konkurrencer, arbejdende køkkener og masser af muligheder for at møde nye og gamle bekendtskaber er blevet en fin opskrift for Madværkstedet i København 11.-12. marts.
Kombinationen af stande, konkurrencer, arbejdende køkkener og masser af muligheder for at møde nye og gamle bekendtskaber er blevet en fin opskrift for Madværkstedet i København 11.-12. marts.
Han du læse referatet fra DMP's generalforsamling 25. februar 2025.
DMP besøgte Odense Marcipans fabrik og lavede selv konfekt bagefter hos Skovdal Nordic, hvor der blev undervist i fotostyling.
Det er blevet tid til at mødes til årets ikoniske julefrokost: Torsdag 7. november kl. 17-20. Lige der hvor Frederiksborgvej krydser Bispevej inviterer DMP til julefrokost hos Rødder, som er beliggende over for Bisiddervej i en lys kælder under den gamle pladefabrik.
Vanilje i det salte køkken! Jamen altså - det er bare forrygende. Birgitte Kampmann og Mette Ravn viste vejen på DMP-masterclass.
10.000 besøgte Madens Folkemøde på Lolland.
Charcuteri og pasta med fermenteret og røget svinepølse var på menuen, da DMP lavede et SOS-event hos Michael Muset og Butcheria.
Gastronomisk Loppetorv foran Restaurant Lumskebugten er en populær begivenhed, som i 2024 blev holdt for 8. gang.